Apsb Gj :')


Damn.
Friday, January 24, 2014 | 6:48 AM | 0 Memberi ceramah secara percuma

What is love. What is 2014. What is laugh. What is smile. What is sad. What is hurt. What is fake smile. Zzzzz. Time moved so fast. Hai to upper form. Hai to fake smile. Hai to crying inside. Hai to new school :')

Berat rasa nak ucap BYE to...... all, especially to SMKATJ, Furqanians and Bff Crew! Grr wait, I heard someone laugh so loud macam nak pecah tekak. Ohh I see, abang aku rupanya, duk layan Maharaja Lawak Mega ouh. Ehh? Lari topik krik krik. Abaikan.

Apa rasa kalau kena buat sesuatu tanpa kerelaan hati? Like rela dalam paksa etc. Sanggupkah aku lalui suka duka nanti tanpa Bff Crew? Nak kena cari "friend" baru pulak, belajar dalam suasana baru, kuat ke aku? I need shoulder now :'(( Damn hurt! When postman datang, mama terus ambik surat then bagi kat abah, abah terus baca dan....... Em apakan daya, aku tak sempat nak sorok surat tu kan, yelah redha Allah terletak pada redha ibu bapa :'))

Pasrah. Mungkin ada yang lebih baik untuk aku? Hmm tapi.... Beratnya hati aku nak tinggalkan semua yang aku sayang tu hanya Allah yang tahu siang malam aku soksek soksek macam siaa je. Story panjang panjang kat orang pun bukan orang paham, yang dorang tahu "Sabar, Ada hikmah la tu, rileks, nanti jumpa la kawan lain, niat nak belajar, cari kawan molek, sekolah mana mana same je lalala" semua cakap benda sama je.

And I was like emm. They just know what I feel, but they never will understand how hard it is :')) And today, hari demi hari dah berlalu, dah seminggu aku tinggalkan dorang, BARU seminggu, but EVERYTHING CHANGED! EVERYTHING. Dalam masa seminggu? Baru seminggu, hm, kalau dah sebulan, agaknya siapalah aku dalam hati dorang kan? Entah entah takde tempat terus dah :')

K lah, buat ape taip panjang-panjang, bukan semuanya jadi macam dulu balik kan. Just nak release tension sikit untuk malam ni je hm. Orientasi dah tamat tett, minggu depan start belajar. May Allah ease everything :')) Hai to new subject, please make me fall in love with you, especially Fizik, Kimia, Addmath. Haha  Bye stalker semua, Fi Hifzillah, Lailah saidah *Rindu nak speaking arab :') Byee muah selori. Haha zzzzz







Sekian cerita hati pendek yang entah pape dari Datin Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong Siti Aida Syahirah Bt Dato' Haji Shamsul Bahrin *Koyaa itu Indah. Haha mohon luga okbye tett.

Kembali Ke Zaman Karung |
>POST